ALIMENTÁL 91′ KFT.
7130 Tolna, Kossuth u. 27.
Tel.: +36 74/440 - 706
Fax.: +36 74/441 - 552

Magunkról

Az Alimentál Kft. 1991-ben kelt életre Hámori Róbert és Attila testvérek alapításával. Akkori célok a közétkeztetés területére korlátozódtak. Kezdetben bérleményben 300 fő étkeztetését látta el a vállalkozás. Egy év múlva saját tulajdont vásárolva megkezdődött a fejlesztés, ami a mai napig tart úgy az étterem, konyha és eszközök szüntelen korszerűsítése területén, mint a szakmai munka esetében. 1998-ban egy tűzkár következtében leégett az étterem és a konyha is, így ismét bérleménybe kényszerült a szolgáltatás biztosítása. Teljes átszervezésre került sor, az épület újjáépítésével együtt a cég arculata is változott, a tulajdonosok és a kollektíva maradt a régi.

Mára 1100 fő étkeztetését látja el a konyha Tolna, Bogyiszló és Fácánkert települések közétkeztetésében, míg az étterem további 250 fő ala carte rendszerű munkahelyi étkezést biztosít, elsődlegesen Tolnán élő és dolgozó emberek részére, de átutazó vagy alkalmi vendégeket is örömmel szolgálunk ki. Ennek megfelelően hétfőtől péntekig, 11.00 – 14.00 –ig bonyolódnak az étkeztetések. A hétvégéket – ritka kivétellel – minden esetben a rendezvényszervezéseink birtokolják.Egyrészt az étteremben 145 főig terjedő rendezvényeket tudunk vállalni, míg Catering szolgálatunk külső helyszíneken vagy exkluzív sátorban is foglalkozik teljes körű rendezvény-catering szolgáltatással. Ennek érdekében 500 vendég kiszolgálásához szükséges teljes eszközállománnyal - széktől a pohárig – rendelkezik cégünk. Saját gépjármű parkkal biztosítható a kiszállítás, míg a 36 főből álló személyzet, a mesterszakács és a főpincér irányításával végzi el a háttér és frontmunkákat. Az újjászületett vállalkozás fő tevékenysége immár a rendezvényszervezés lett. Csak azokat a rendezvényeket szervezzük, amelyeket cégünk le is bonyolíthat.Dolgozóink 60%-a a kezdetektől munkatársunk, a legkevesebb időt foglalkoztatott is több, mint tíz éve dolgozik konyhánkon. Jelentős a tanuló képzés, sok végzett ifjú szakember kap állást a környékben, de külföldön is, ami azt igazolja, hogy a szakma rejtelmeit megfelelően sajátították el a szakembereinktől.

Beszállítóinkkal is hasonló a kapcsolat, mint a dolgozókkal. Több partnerünk van, aki közel húsz éve kereskedik velünk. Üzletpolitikánk ezen a téren az, hogy többet ér a megbízható szállító, mint az olcsóbb ár. Ennek tükrében a jól kipróbált és bevált üzlettársainkat nem cseréljük "aprópénzre", hanem tárgyalások eredményeként formáljuk mindkét fél számára kedvezőbbé az együttműködést.

A vásárlók körében vannak, akik közel húsz éve élnek ételeinkkel. Elsősorban a közétkeztetés területe ez, de van számos magánszemély és cég is.

Ezen túl a mai magyar gasztronómiát az általános elégedetlenség, kilátástalanság, tömegcikk effektus is sújtja. Ezzel együtt is vállalkozásunk az elmúlt tíz évben mindig nyereséges volt, dolgozóinkat teljes bérrel bejelentve foglalkoztatjuk. A korrekt elszámolás a hosszú barátság és kapcsolat alapja úgy a magánéletben, mint a vállalkozásban.

Annak ellenére, hogy az elmúlt 10 év alatt a nagyrendezvények színvonalas lebonyolítására rendezkedtünk be, minden kisebb megrendelést is igyekszünk ugyan olyan megbízhatóan és örömmel teljesíteni, mint a "nagytestvéreiket". Ennek megfelelően vállalunk minden kisebb és nagyobb rendezvény szervezését, bonyolítását vagy akár büfé üzemeltetését is. Munkánk során hibákat is ejtünk, hiszen ezen a területen a gép nem helyettesíti az embert. Azonban cégünkre jellemző, hogy kollégáink kiemelt figyelemmel kezelik a tőlünk független, vagy saját mulasztásunkból adódó hibákat és a lehető legrövidebb idő alatt és a legmegfelelőbb módon korrigálják azokat.

ALIMENTÁL 91’ Kft. © 1991-2024. Minden jog fenntartva Címlap Impresszum